6o

Міський голова Андрій Найда та його заступники разом з калушанами зустріли срібних призерів Чемпіонату України з хокею серед юніорів команду «Калуський Легіон»

  • 2021.05.07 14:48
    • Спорт
  • 841

Сьогодні з міста Дніпро додому повернулася команда «Калуський Легіон», яка за результатами участі в останньому турі  Чемпіонату України з хокею серед юніорів (до 16 років) здобула срібні медалі. Зустріти переможців разом з іншими калушанами прийшли і міський голова Андрій Найда, його перший заступник Мирослав Тихий і заступник Надія Гуш, а також депутат Івано-Франківської обласної ради Михайло Якимчук.

          Зустрічаючі скандували юним хокеїстам гасла «Вітаємо» та «Легіон наш чемпіон», а міський голова, вітаючи кожного з гравців команди, висловлював їм подяку за примноження слави нашої громади та бажав міцного здоров'я та нових перемог.

          Команду справді можна називати чемпіоном, оскільки вперше за кілька років здобуто таку високу нагороду у цьому виді спорту, а ще тому, що для здобуття чемпіонства нашим юнакам не вистачило всього лише двох забитих шайб.

                                                                                      Ще раз вітаємо !!!!!

Інші новини