27o

Міський голова Андрій Найда та його заступник Наталія Кінаш взяли участь в онлайн нараді з головою ОДА Світланою Онищук з питань вакцинації від COVID-19

  • 2021.07.15 11:55
    • Охорона здоров'я
  • 905

Сьогодні відбулася онлайн нарада голови Івано-Франківської обласної деражавної адміністрації Світлани Онищук, за участі директора департаменту охорони здорпов'я облдержадміністрації І.Дмитренка, з керівниками районних державних адміністрацій та територіальних громад області , у якій взяли участь міський голова Андрій Найда та заступник міського голови Наталія Кінаш.

Під час наради було розглянуто питання про хід вакцинації населення від COVID-19.

Станом на 15.07.2021 р. в Калуському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги проведено 12908 щеплень, з якиї у Калуській міській територіальній громаді - 9458. Провакциновано однією дозою - 6386 осіб, а двома дозами - 3261 особу.

На сьогодні у Калуському ЦПМСД наявні наступні вакцини:Pfizer, CoronaVac та AstraZeneca. Є можливість провакцинувати бажаючих з числа маломобільних груп населення  шляхом виїзду мобільної бригади на дім. 

Для отримання детальної інформації щодо можливості вакциації просимо звертатись до свого сімейного лікаря або безпосередньо в пункт щеплення (Комунальне некомерційне підприємство "Калуський міський центр первинної медико-санітарної допомоги", м.Калуш, вул.Б.Хмельницького, 32, 4-й поверх). 

Інші новини