17o

Міський голова Андрій Найда сьогодні підписав Меморандум про співпрацю Калуської міської ради з громадською організацією «Браття з Прикарпаття»

  • 2023.07.06 13:25
    • Громада
  • 173

????️Військовослужбовці, ветерани, громадські діячі та волонтери об’єдналися задля підтримки наших захисників. Мужні для мужніх!

✅️З самого початку повномасштабного вторгнення «Браття з Прикарпаття» активно реагують на потреби та виклики нашої держави. Співпрацюють з благодійними фондами, громадськими організаціями, докладаючи максимум зусиль для наближення перемоги, зміцнення духу та підтримки українців, яким війна змінила все життя - ветеранів, діючих військовослужбовців та їх сімей.

????В рамках співпраці передбачається реалізація спільних проектів, які сприятимуть у налагодженні процесу роботи, пов’язаної з реінтеграцією, соціалізацією, цивільною адаптацією, перекваліфікацією та навчанням ветеранів, створення належної підтримки військовослужбовцям та їх сім’ям, а також сім’ям безвісти зниклих захисників.

☝️Голова організації Ігор Козак зазначив, що серед пріоритетних проектів - "Відпочинковий простір для ветеранської сім'ї", та програма підтримки ветеранського бізнесу. Також вже стартували безкоштовні курси з вивчення англійської мови для ветеранів, які ГО «Браття з Прикарпаття» організували спільно з БФ «Після служби».

????????Спільною, плідною працею наближаємо перемогу!

Інші новини