32o

Сьогодні міський голова Андрій Найда взяв участь в зустрічі з представниками чеського бізнесу

  • 2023.06.07 14:07
    • Громада
  • 201

Інноваційні технології й обладнання для комунального господарства, особливості інвестування і торгівлі – ці та багато інших актуальних питань сьогодні обговорювали на зустрічі в Івано-Франківській торгово-промисловій палаті.

Захід відбувся за участю Генерального консула Чеської Республіки в Україні Давида Нови, директора Департаменту європейських країн Міністерства промисловості й торгівлі Чеської республіки Мартіна Піспішила, керівника зовнішньополітичного представництва Czeh Trade Agency у Львові Войтеха Вроспіра та представників бізнесу Чехії.
Вдалося не тільки поспілкуватися, а й детальніше ознайомитися з досвідом роботи чеських компаній в різних галузях: технологій та обладнання для житлово-комунального господарства, будівництва та будівельних матеріалів, аграрного сектору та харчової промисловості, транспорту, енергетики (і в тому числі альтернативної) та ін.

Дякую Президенту Івано-Франківської ТПП Андрію Левковичу за запрошення на таку корисну зустріч та за можливість налагодження персональних контактів з чеськими компаніями з різних галузей та підприємцями. Це перспективи для планування подальшої роботи та реалізації завдань щодо розвитку інфраструктури громади.

Інші новини