8o

Міський голова Андрій Найда провів нараду з питань вдосконалення роботи з внутрішньо переміщеними особами в нашій громаді

  • 2022.11.15 15:07
    • Соціальна сфера
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 262
Сьогодні, 15 листопада, відбулася нарада щодо удосконалення роботи з внутрішньо переміщеними особами в Калуській громаді за участі представників структурних підрозділів міської ради.
На вимогу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій з учасниками наради опрацювали питання щодо створення на період воєнного стану окремого структурного підрозділу, який займатиметься вирішенням проблемних питань людей, які переміщуються в нашу громаду.
До цього зазначену роботу виконували працівники структур виконавчого комітету – управління освіти, житлово-комунального господарства та ін.
Тепер всі обов’язки з цього питання ляжуть на сектор, який буде створено при управлінні соціального захисту шляхом внесення змін до його структури без додаткових штатних одиниць.
Новий структурний підрозділ займатиметься поселенням, призначенням допомог ВПО, компенсацій власникам житлових приміщень за розміщення ВПО, буде здійснювати координацію роботи щодо прихистку та ін. Працюватиме й гаряча лінія.
Планується розпочати роботу зазначеного сектору з 1 грудня.
Інші новини