11o

Міський голова Андрій Найда провів чергову зустріч з мешканцями міста по обговоренню пропозицій щодо колишнього кінотеатру “Відродження”

  • 2021.01.22 10:58
    • Громада
  • 189

21 січня 2021 року міський голова Андрій Найда провів чергову зустріч з мешканцями міста по обговоренню пропозицій щодо проведення робіт по впорядкуванню території та будівлі навколо колишнього кінотеатру "Відродження", в якій також взяли участь представники засобів масової інформації.

Спершу, представник ТзОВ «Відродження-2011» Віталій Лівшиць зачитав звернення, у якому описано позицію власників підприємства з цього питання.

Згодом учасники висловили свої думки, в тому числі протилежні позиції, щодо забудови земельної ділянки на пл.Героїв, 16. 

Підсумовуючи, міський голова подякував усім та зазначив, що необхідно зрушити цю ситуацію з мертвої точки в законному руслі, а місто потрібно розвивати, шляхом залучення у громаду інвестицій.

На прохання депутата міської ради сьомого демократичного скликання Ольги Єланіної, висловлене під час обговорення, розміщуємо листи виконавчого комітету та експертних організацій щодо досліджень можливостей будівництва на пл.Героїв, 16 багатоквартирного будинку.

Інші новини