10o

Міський голова Андрій Найда провів зустріч з основним благодійником облаштування прихистку для переселенців в с. Мостище – Яном Лундіним (Ian Lundin) із Швеції та іншими благодійниками з фонду "Move Ukraine"

  • 2023.02.02 08:39
    • Громада
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 268
Зустріч відбулася за участю співзасновників громадської організації MoveUkraine Джона та Патриції Шморгун й Енді Кузич, сестри Патриції - Христини Батрух-Гаврилишин, яка теж займається благодійністю, і Михайла Панька, керівника компанії, яка безпосередньо здійснювала будівельні роботи.
  "Саме завдяки колосальній спільній праці, є чудовий результат - люди, які покинули рідні домівки, тепер мають нове комфортне помешкання для проживання.
Загалом, основне питання, яке обговорювали, це вирішення проблем людей, які постраждали від війни.Калуська громада, як промисловий центр Прикарпаття, є перспективним місцем для розміщення релокованих підприємств. Створюються нові робочі місця, а, відповідно, буде потреба й у соціальному житлі", – зазначив міський голова.
  На завершальній стадії ремонту ще одне приміщення, який здійснюється коштом "Move Ukraine".
  Та благодійники готові і надалі допомагати нашій громаді. Тому разом з координатором міської ради Мар’яною Думенко оглянули ще кілька об’єктів.
  Щира подяка від усієї громади нашим друзям, які сприймають проблеми українців, як свої власні.
  Плануємо продовжувати нашу роботу й надалі – йдемо разом до перемоги!
Інші новини