4o

У Палаці культури "Юність" відбулися урочистості та нагородження освітян з нагоди їх професійного свята

  • 2021.10.01 18:29
    • Актуально
    • Освіта
  • 2146

Щороку у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Тож з цієї нагоди відбуваються урочистості, під час яких відзначають кращих з кращих представників освітянської галузі. У Калуській територіальній громаді цьогоріч урочисті заходи відбувалися у КЗ "Палац культури "Юність".

   Міський голова Андрій Найда привітав педагогів та непедагогічних працівників закладів освіти Калуської територіальної громади, висловив слова вдячності за їх внесок у значні досягнення учнів у різних конкурсах, олімпіадах та ЗНО, побажав міцного здоров'я, Божого благословення та подальших успіхів у їх нелегкій та дуже важливій для усіх праці і вручив грамоти та грошові премії найкращим із них. Загалом  відзначено понад 100 освітян.

  Вручали відзнаки освітянам також перший заступник голови Калуської райдрежадміністрації Оксана Канюка та заступник генерального директора ТОВ "КАРПАТНАФТОХІМ" з управління персоналу Ігор Мацьків.
  За високий професіоналізм, сумлінну багаторічну працю, значний особистий внесок у розвиток освіти Калущини  вручено грамоти голови Калуської РДА Жанни Табанець чотирьом педагогам закладів освіти.
  А п'ять вчителів хімії Калуських ліцеїв № 10 та ім.Дмитра Бахматюка були нагороджені від імені Товариства з обмеженою відповідальністю "Карпатнафтохім".
  Святкову програму для працівників освіти показали мистецькі колективи Калуської дитячої музичної школи  та інших закладів культури нашої громади.
Інші новини