24o

Міський голова Андрій НАЙДА підписав меморандум про співпрацю між виконавчим комітетом Калуської міської ради та товариством з обмеженою відповідальністю «Е - Вінгс» - оператором надання послуг з прокату електросамокатів у місті Калуш

  • 2022.06.01 19:30
    • Актуально
    • Громада
  • 287

????Метою Меморандуму є впровадження сторонами спільних заходів, необхідних для формування культури безпечного використання електросамокатів та інших індивідуальних електричних засобів пересування на об’єктах благоустрою в місті.

☑Підписавши зазначений Меморандум, сторони взяли на себе зобов 'язання, які на даний час не визначені чинним законодавством, а законопроект, який врегульовує багато законодавчих прогалин, на жаль, продовжує перебувати на стадії законопроекту.
⚠️Надання послуг прокату електросамокатів на території нашого міста здійснюють 4 осіб. Кількість електросамокатів, які задіяно оператором прокату, складає 50 одиниць. Їх кількість буде зростати, оскільки існує достатній попит як серед мешканців, так і гостей міста у таких послугах. Представники оператора пообіцяли, що в червні місяці двоє працівників облуговування у сфері надання прокату електросамокатів будуть зареєстровані як фізичні особи підприємці на території нашої громади та ще один - у липні з метою забезпечення сплати податків до бюджету Калуської міської територіальної громади.

????Загалом підприємство надає такі ж послуги як в Калуші і у Львові, і у Вінниці та Дрогобичі. На стадії відновлення послуг і в Ірпіні та Бучі, а також їх запровадження в Івано-Франківську та Трускавці.

Інші новини