17o

Міський голова Аднрій Найда зустрівся з представниками французької організації Прем'єр Уржанс Інтернасьональ /Première Urgence Internationale та консорціуму Dorijka

  • 2023.07.18 17:43
    • Громада
  • 227

Прем'єр Уржанс Інтернасьональ в Україні підтримує найбільш вразливі групи населення щодо забезпечення їх доступом до медичних, соціальних та психологічних послуг.

В Івано-Франківській області вже працює мобільна медична бригада в складі лікаря, медсестри, психолога, соціального працівника та фахівця з питань соціального й правового захисту. Міський голова Андрій Найда разом з головою ГО «Чисті серця Калуш» Михайлом Найдою та працівниками міжнародної організації обговорили шляхи співпраці. Андрій Михайлович зазначив: «Це вагома підтримка і для наших мешканців, які її потребують, так і внутрішньо переміщених осіб. Серед послуги, які пропонують наші французькі друзі - це можливість зробити кардіограму, деякі аналізи, огляд лікаря і навіть безкоштовне отримання ліків.

Також - підтримуючі консультацій від психолога, допомога соціального працівника. Подяка нашим друзям, які особисто приїхали з Франції для допомоги українському народу. Наша співпраця для нас важлива!». Діяльність Прем'єр Уржанс Інтернасьональ здійснюється за підтримки Генерального директората з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги в Європі.

Інші новини