11o

Міська рада консультує - новий електронний ресурс на допомогу мешканцям громади

  • 2022.06.29 17:40
    • Громада
    • Міська рада консультує
  • 307
 Життя невпинно ставить перед нами нові виклики та вимоги. В нинішніх умовах все більше переконуємося в ефективності та зручності різноманітних електронних сервісів, які нам економлять час та розширюють можливості. Власне в цьому напрямку і ми намагаємося прогресувати.
Хочемо нагадати, що за в минулому році за рівнем розвитку електронної демократії, який досліджувався впродовж 6 місяців Агенцією медійного росту «Або», Калуська громада посіла друге місце в Україні, а в рейтинзі «Прозорі міста» від TRANSPARENCY INTERNATIONAL UKRAINE за півтора року поліпшила свої позиції на 17 сходинок.
Але на цьому ми не зупиняємось. І сьогодні започатковуємо ще один ресурс❗ комунікації з нашими мешканцями, завдяки якому можна буде оперативно отримати відповіді на актуальні питання, що належать до повноважень органів місцевого самоврядування за напрямками: житлово-комунальне господарство; соціальний захист; архітектура; земельні відносини; адміністративні послуги; освіти; культури; інші. ☑Для цього створена нова рубрика на офіційному сайті «Міська рада консультує» (https://kalushcity.gov.ua/publicinfo/miska-rada-konsoltuye).
Працює все доволі просто. ????Для того, щоб задати запитання, необхідно заповнити Google Форму (https://docs.google.com/.../1FAIpQLScYCzG.../viewform) та надіслати її.
????Консультації-роз'яснення будуть надаватися публічно (без зазначення персональних даних запитувачів) протягом п'яти робочих днів в меню: «Міська рада консультує - відповіді на задані питання» (https://kalushcity.gov.ua/.../vidpovidi-na-zadani-pitannya). Відповідна інформація також розміщуватиметься і в соціальних мережах на сторінках міської ради.
????Сподіваємося, що цей ресурс стане цікавим для наших мешканців та корисним.
Інші новини