25o

Місцевий та релокований бізнес Калуської громади запрошують до участі в міжнародній конференції

  • 2024.08.28 22:25
    • Громада
  • 35

26 серпня міський голова Андрій Найда разом з головою ГС «Прикарпатський промисловий кластер» Наталією Захаровою та працівниками управління економічного розвитку міста зустрілися із Nazarii Volianskyi - директором офісу Związek Przedsiębiorców i Pracodawców в Україні.

Обговорювали можливості співпраці польських роботодавців та підприємців з калуським бізнесом та громадою.

Пан Nazarii Volianskyi запропонував разом із представниками місцевого та релокованого бізнесу з Калуської громади відвідати міжнародну конференцію «Europe-Poland-Ukraine: Cooperate Together», що буде проходити 12 вересня у Києві.

Мета цієї масштабної події - поглибити польсько-українську економічну співпрацю у сферах транспорту й логістики, торгівлі, інфраструктурного співробітництва. Також окреслити роль Польщі під час її головування в Раді ЄС.

Тож принагідно запрошуємо підприємців громади долучитися та відвідати конференцію. Детальніше про подію та форма реєстрації – за посиланням.

P.S. напередодні міжнародного форуму «INTERNATIONAL BUSINESS FORUM PRECARPATHIAN», який відбудеться 25 жовтня у нашому місті – конференція у Києві стане надзвичайно корисною платформою для дієвих напрацювань надважливих рішень у сфері розвитку економіки нашої громади та України в цілому.

Тож долучайтесь!

Інші новини