32o

ВІДБУВСЯ ДРУГИЙ БЛАГОДІЙНИЙ АУКЦІОН «АНГЕЛИ ПЕРЕМОГИ»

  • 2024.05.18 14:03
    • Громада
    • Культура
  • 83

Шістнадцятого травня у Калуській громаді відбувся ІІ благодійний аукціон «Ангели Перемоги». 

Це — ідея і велика робота з її реалізації викладачів і студентів Фахового коледжу культури і мистецтв Калуша. Із молотка пішли 35 із 38 лотів, представлених на аукціоні. 

Найбільш емоційним моментом, згадують організатори, був продаж трьох лотів під назвою «Мрії дітей Захисників»: «Мрія Ірини», «Мрія Яни», «Мрія Сергія». У кожного з них своя історія, яка не залишила байдужими усіх присутніх. Меценати, які придбали ці лоти, просили не називати їхні імена. Але під час торгів у них на очах були сльози.

На аукціоні вдалося виручити 330 тис. гривень. Кошти будуть спрямовані на потреби Захисників нашої громади, зокрема: бійцям Української добровольчої армії; 102 бригаді 79 батальйону; бійцям мотопіхотного батальйону з озброєння 24 Окремої механізованої бригади ім. Короля Данила; бійцям 72 окремої механізованої бригади «Бахмут».

Цьогорічний аукціон був особливим, адже він відбувся у контексті відзначення 70-річчя Фахового коледжу культури і мистецтв Калуша. Тому під час заходу нагороди і дарунки приймали і самі організатори.

Заступниця міського голови Калуша Надія Гуш звернулася зі словами щирих вітань студентам, викладачам, адміністрації закладу. Надія Богданівна підкреслила, що випускники закладу є справжньою рушійною силою мистецького, культурного життя у нашій громаді. Вони провадять велику просвітницьку, відпочинкову, а з початком повномасштабної війни, і волонтерську роботу.

Від Калуської міської ради представникам коледжу вручили сертифікат на розвиток закладу.

Переконані, що заклад і надалі готуватиме висококласних фахівців у галузі культури, які прославлятимуть нашу громаду та Україну.

Інші новини