22o

ВІД РИТМУ ДО ЗЦІЛЕННЯ: РЕАБІЛІТАЦІЯ ТАНЦЕМ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ТА ЇХ СІМЕЙ

  • 2024.05.14 13:34
    • Громада
    • Для військовослужбовців та їхніх сімей
  • 93

Військовослужбовець, який сам пройшов через жахіття війни, а повернувшись, проживає у Калуші, віднайшов унікальний спосіб підтримати побратимів.

Захисник впроваджує у нашій громаді надзвичайний вид реабілітації для військових, ветеранів та їх сімей – через танець. 

Війна – це не лише про боротьбу та перемоги. Це про глибокі рани, які залишаються на тілі та душі. Для багатьох військових та ветеранів повернення до мирного життя стає справжнім викликом. Їм доводиться боротися з фізичним болем та емоційними травмами. 

Ініціатор проекту – людина силенного духу. Пройшовши шлях боротьби він знайшов в собі сили зробити потужну справу, щоб підтримати людей, які повертаються в буденний ритм життя після ритму війни. На власному досвіді чоловік знає як це. Ми можемо лише захоплюватися такою міццю. 

Заняття будуть проходити у спорткомплексі «Акваторія». Військовослужбовець домовився з професійною хореографинею про співпрацю. Її звати Юлія. Вона дружина військового, тож із власного досвіду знає та розуміє як важко українським дівчатам та жінкам бути опорою для своїх чоловіків, а комусь знати, що їхні кохані вже, на жаль, не повернуться. А ті, хто повернуться однозначно будуть потребувати фізичної та психологічної реабілітації.

«Якщо в тебе є люди, заради яких ти хочеш жити, ти знайдеш сили йти далі», – так стверджує організатор проекту. Ці слова насправді заслуговують уваги і мотивують кожного з нас! 

Ідейники пропонують всім, у кого виникне бажання, на безоплатній основі відвідувати: 

групові, спільні заняття з танців для дітей ветеранів та військовослужбовців;

групові заняття з танців для військовослужбовців, ветеранів та їх других половинок;

індивідуальні заняття (індивідуальна постановка танцю, побачення, постановка весільного танцю). 

Організатори зазначають, що будуть підлаштовуватися під усі запити та побажання відвідувачів. 

Історія нашого Захисника та його ідея реабілітації танцем є свідченням того, що навіть після найважчих випробувань можна знайти шлях до зцілення та нового життя. 

ІНОДІ ДО ЩАСТЯ ВСЬОГО ОДИН КРОК - ЗРОБІТЬ ЙОГО! 

За інформацією та для участі в проекті звертатися за номером: 050 617 63 82 – Юлія.

Інші новини