11o

Міністерство молоді та спорту України оголосило конкурс з визначення проектів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2023 році

  • 2023.01.03 16:03
    • Громада
  • 380

На виконання Державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на період до 2025 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 30 червня 2021 р. № 673, та відповідно до Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1049 (зі змінами), з метою реалізації державної політики у сфері національно-патріотичного виховання та надання підтримки громадським організаціям у 2023 році для реалізації проектів національно-патріотичного виховання Міністерство молоді та спорту України оголошує конкурс з визначення проектів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2023 році.

Конкурсні пропозиції подаються на розв’язання таких пріоритетних завдань:

  • Збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України.
  • Формування української громадянської ідентичності у населення на основі суспільно-державних (національних) цінностей (самобутність, воля, соборність, гідність).

Деталі щодо реалізації пріоритетних завдань визначені Державною цільовою соціальною програмою національно-патріотичного виховання на період до 2025 року.

Проекти спрямовуються на такі види діяльності:

  • проведення акцій, семінарів-тренінгів, тренінгів, таборів, вишколів, наметових таборів та інших заходів, розроблення та поширення інформаційних та візуальних матеріалів, соціальної реклами та методичних рекомендацій.

Детальніше за посиланням: https://mms.gov.ua/events/ogoloshennya-pro-provedennya-konkursu-z-viznachennya-proektiv-nacionalno-patriotichnogo-vihovannya-rozroblenih-institutami-gromadyanskogo-suspilstva-dlya-realizaciyi-yakih-nadayetsya-finansova-pidtrimka-u-2023-roci 

Інші новини