20o

Відбувся діалог між міським головою Андрієм Найдою та мешканцями громади

  • 2023.11.11 15:41
    • Актуально
    • Громада
  • 168

   Насамперед, міський голова Андрій Найда подякував усім, хто прийшли!

   "Є безліч питань, які турбують нас усіх і ми готові до спілкування, роз’яснень та спільної роботи", - наголосив очільник громади. Сьогодні, 11 листопада, на зустрічі з громадою обговорили багато. Із найважливішого – питання, що стосуються підтримки військовослужбовців та їх родин, допомоги сім’ям полеглих та безвісти зниклих Захисників. Щодо допомог військовим – Калуська громада закриває усі запити, які находять від військових частин, якими опікується. Створена програма підтримки військовослужбовців, їх сімей, родин загиблих та зниклих безвісти Захисників. Загалом програмою передбачено 43 млн. грн.

  Також ми сплачується військовий збір, що становить 40 млн. грн. Загальна сума коштів - 83 млн. Родини наших Захисників потребують неабиякої уваги та підтримки, тож будуть посилювати заходи щодо комунікації з ними та допомоги. Також із актуального - питання бруківки. Попередньо уже зазначалося, що договорів на реалізацію цих робіт укладено на суму 15 млн. грн, а профінансовано на 9,5 млн. грн. "Розділяємо ту думку, що всі кошти, без винятку, треба спрямувати на ЗСУ. Проте, як орган місцевого самоврядування, не можемо ігнорувати наявні проблеми у громаді. Тож намагаємося знаходити золоту середину", - зазначив мер. Були й інші питання, що стосувалися тарифів на комунальні послуги, премії, виплати. На кожне з питань надавалася обгрунтована, змістовна відповідь.

   Зустріч перервалася повітряною тривогою. Та все ж нам вдалося дійти конструктиву. Вирішили створити ініціативну групу й надалі в робочому порядку спільно працюватимуть та вирішуватимуть питання, які найбільше турбують громаду.

Інші новини