24o

У КАЛУСЬКОМУ ЛІЦЕЇ №10 ФЕСТИВАЛЬ ТА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

  • 2024.05.29 14:41
    • Громада
    • Освіта
  • 85

Сьогодні, 29 травня, на подвір’ї освітнього закладу зібралася вся учнівсько-педагогічна родина, щоб разом підбити підсумки навчального року, що є очним прикладом успішності закладу для його потенційних учнів. Також на захід завітали міський голова Андрій Найда та народний депутат Олег Марусяк.


Щоб розповісти про досягнення ліцею №10 за цілий навчальний рік – одного дня точно бракуватиме. Тому багато своїх напрацювань вони сьогодні показують в дії. Понад 20 локацій розгорнулися на території ліцею. Серед них різноманітні майстер-класи, творчі номери талановитих учнів закладу, хімічні фокуси, «Drone fest», шаховий клуб «Біла тура», дослідження під мікроскопом, «Логоленд», локації «Stem в душі» та «RoboSprint», інтерактивні екскурси, стендові доповіді.


І, звичайно, благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Усі донати спрямують для інженерно-саперного взводу, командиром якого є випускник ліцею Констанкевич Юрій.
– Фестиваль слугував чудовою нагодою відзначити успіхи учнів та педагогів у  навчальному процесі, – відзначив міський голова Андрій Найда. – Я разом з народним депутатом Олегом Марусяком мали честь вручили нагороди за здобуті перемоги в обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах, учнівських олімпіадах 76 школярам, вчителям, творчим та спортивним командам ліцею. Дякую учнівсько-педагогічному колективу ліцею за потужні досягнення, невпинну працю заради майбутнього України.


Калуський ліцей №10 – це місце, де мрії стають реальністю, а кожен день – нова можливість для відкриття світу знань та майстерності!

Інші новини