17o

ПК «МІНЕРАЛ» СВЯТКУЄ ЮВІЛЕЙ!

  • 2023.08.31 22:16
    • Актуально
    • Культура
  • 192

70 років цей комунальний заклад є осердям відпочинку і культурного розвитку калушан і мешканців громади.

   Важко уявити вид мистецтва чи масовий захід, який би не був представлений на сцені цього закладу: театр, вокал, хореографія, інструментальні концерти, урочисті заходи, святкування, конкурси краси, розваги.

   Але «Мінерал» - це не тільки сцена. Творчі студії закладу відвідують талановиті мешканці громади різного віку. Усім затишно!

   31 серпня відбулися урочистості з нагоди 70-річчя закладу. Були присутні ветерани палацу, аматори творчих колективів, працівники, поважні гості, духовенство та керівництво нашого міста, усіх для кого «Мінерал» - це не просто заклад культури, а духовне людське творіння, справжній храм мистецтва.

   Почесною грамотою міський голова Андрій Найда за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток культури Калуської територіальної громади та з нагоди 70-ї річниці з дня відкриття Палацу культури «Мінерал» нагородив директорку закладу Аллу Терешенко. Подякою міського голови - працівників комунального закладу «Палац культури «Мінерал».         Бажаємо колективу закладу творчого розвитку, багато прекрасних ідей і успішного втілення, щасливих і вдячних глядачів, слухачів, і надалі гуртувати довкола себе творчу громаду. Вперед і вгору!

Інші новини