3o

Міський голова Андрій Найда провів робочу нараду з керівниками медичних підприємств громади щодо надання послуг мешканцям в разі відсутності енергопостачання

  • 2022.11.29 17:08
    • Громада
    • Охорона здоров'я
  • 300

 У разі відсутності світла в закладі первинної медичної допомоги – сімейний лікар допоможе з необхідним обстеженням На сьогодні ситуація з електропостачанням надзвичайно складна. І, що найгірше, оптимістичних прогнозів на найближчий час енергетики теж не дають. А незручності через вимкнення електроенергії вже відчули більшість наших людей. На жаль – не є винятком і пацієнти Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги (поліклініки, що на вул.Б.Хмельницького), які не змогли через відсутність електропостачання здати матеріал на аналізи.

Для врегулювання цього питання сьогодні міський голова Андрій Найда скликав на нараду всіх керівників комунальних медичних підприємств, щоб напрацювати спільний алгоритм безперебійного обслуговування наших мешканців, оскільки питання дуже чутливе, бо йдеться про здоров’я людей і зволікання тут недопустиме.

Разом дійшли згоди у тому, що у випадках перебоїв зі світлом медичні заклади мають підстрахувати один одного, зокрема – відбирати лабораторні аналізи, на які направляють лікарі первинної ланки. Тож, від сьогодні ваш сімейний лікар у разі неможливості відбору аналізів через відсутність електроенергії у поліклініці ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ надати направлення у заклад, де за попередньою взаємною згодою керівників медичних підприємств вам нададуть такі медичні послуги. Будьте усі здорові!

Інші новини