23o

Роботи над облаштуванням реабілітаційного центру на території Калуської ЦРЛ тривають

  • 2024.02.28 14:40
    • Охорона здоров'я
  • 132

    Вчора, 27 лютого, міський голова Андрій Найда зустрівся з представниками благодійного фонду «МУВ ЮКРЕЙН» Джоном та Патрицією Шморгун та медиками, щоб обговорити усі механізми подальшої співпраці щодо облаштування реабілітаційного центру на базі недіючого приміщення їдальні на території Калуської ЦРЛ.

  Нагадаємо, що БО «БФ «МУВ ЮКРЕЙН»» готова спрямовувати свої зусилля на реконструкцію приміщення їдальні, щоб ця локація не пустувала, а була дієвим місцем для надання необхідної допомоги.

  На сьогодні в приміщенні вже розпочалися підготовчі роботи. А 29 лютого на пленарному засіданні сесії КМР буде розглянуто проект меморандуму про чотирьохсторонню співпрацю між Калуською міською радою, БО «БФ «МУВ ЮКРЕЙН»», ОВА та Калуською ЦРЛ, в якому буде чітко прописано, за що відповідатиме та чи інша сторона в процесі реконструкції. – Зі свого боку ми можемо взяти на себе лише зобов’язання щодо підведення зовнішніх комунікацій – електропостачання, водопостачання, водовідведення та, за можливості, газопостачання, – наголосив Андрій Найда. – А також облаштування паркомісць. Інші витрати лягають на донорів та ОВА.

  Наступним кроком буде зустріч з представниками ОВА, щоб обговорити їх пропозиції допомоги в реалізації цього задуму, а вже далі команда «МУВ ЮКРЕЙН» зможе звертатися до американських донорів та презентувати їм проект облаштування ребцентру. Процес тривалий, але мусимо напрацювати увесь детальний план тут, на місці, адже потенційним донорам надважлива участь в проекті державних органів та місцевого самоврядування.

Інші новини