20o

У КАЛУШІ НА 2 МАТЕРІ-ГЕРОЇНІ СТАЛО БІЛЬШЕ

  • 2022.02.21 19:57
    • Актуально
    • Громада
  • 633

21 лютого під час оперативної наради міський голова Андрій Найда та заступник міського голови Надія Гуш привітали двох калушанок, яким відповідно до Указу Президента присвоєно звання «Мати-героїня».

     Посвідчення про присвоєння почесного звання «Мати-героїня», нагрудні знаки та квіти вручили Коваль Наталії Миколаївні та Мазурак Марії Миколаївні матерям, які виховали по п'ятеро дітей.

     Додамо, що багатодітною в Україні вже вважається родина, в якій є троє дітей. Щодо матерів-героїнь, то це звання присвоюється відповідно до указу Президента жінкам, які народили і виховали п’ятеро і більше дітей.

      Бажаємо сім’ям родинного затишку, тепла та благополуччя!
   Нехай діти ростуть здоровими та тішать своїми досягненнями. А серця батьків будуть зігріті їх любов'ю і турботою.

Довідка

Мати-героїня — державна нагорода України — почесне звання, що присвоюється Президентом України жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей. Процедура нагородження передбачає подання органу місцевого самоврядування, яке через обласну державну адміністрацію надходить до Секретаріату Президента України. Він своїм указом присвоює відповідне почесне звання за материнську самовідданість, народження і виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку. За консультацією та переліком документів звертайтеся в управління в справах сім'ї, молоді, фізкультури і спорту міської ради.

Інші новини