5o

Материнство – це мистецтво, якому потрібно навчатись

  • 2022.08.16 16:00
    • Соціальна сфера
  • 1414

         Народження дитини – це подія, яка є найважливішою в житті кожної жінки, яка докорінно і безповоротно змінює життя, надає йому нового змісту. Це момент, коли ти починаєш відчувати відповідальність за чиєсь життя, коли тебе переповнює щастя, адже ти - МАМА!

        “Материнство – це мистецтво, якому потрібно навчатись” – саме під такою назвою 16 серпня 2022 року, у рамках роботи консультативного пункту Калуського міського центру соціальних служб в Жіночій консультації Пологового булинку Калуської ЦРЛ, фахівцем із соціальної роботи Василиною Кашівською, за сприяння завідуючої Жіночою консультацією Наталії Когут, було проведено чергове заняття з вагітними жінками, метою якого є формування емоційного зв’язку між  майбутньою мамою та дитиною, формування усвідомленого та відповідального батьківства.

         В ході бесіди майбутні матері обговорювали актуальні питання щодо особливостей догляду за дитиною від народження до 1 року, важливості внутріутробного спілкування, ролі матері у житті дитини. Кожен з присутніх отримав інформаційні буклети та засоби гігієни для майбутніх немовлят (подаровані благодійниками), а ще - масу позитивних емоцій, приємних вражень від зустрічі та розуміння того, що материнство - це щастя, яке не можна замінити грошима, іншими матеріальними благами чи цінностями.

         Материнство - це чудовий дар привести у світ ще одну людину, виховати її, виростити, однак готуватись до появи дитини на світ необхідно задовго до цього щасливого моменту і лише свідомий підхід до материнства здатний забезпечити гармонійний розвиток та здоров’я малюка.

                                                                                   

Фахівець із соціальної роботи                                Василина Кашівська

Інші новини