8o

7 автівок відправила на фронт громадська організація з с. Боднарова разом з благодійниками з Естонії

  • 2023.11.16 09:15
    • Актуально
    • Старостинські округи
  • 121

  Від початку листопада громадська організація "Дружня рука допомоги" разом з Українським культурним фондом (Естонія) відправили на фронт ще 7 автівок. Автотранспорт передають військовим частинам за запитами.

  Цього разу- одну відправили на південний напрямок, інші - на схід. Особисто перевозили їх очільник Боднарівського старостинського округу Олег Дрогомирецький та співзасновник Українського культурного фонду Богдан Лютик.

  Кожну машину завантажили продуктами харчування та засобами гігієни. Обидва фонди - з Боднарова Калуської громади та Естонії від початку війни об’єдналися для допомоги Збройним Силам України для виборювання якнайшвидшої Перемоги!

  "Вдячні всім, хто охоче допоміг у транспортуванні автомобілів на фронт, а особливо Ukraina Kultuurikeskus - Богдану Лютику, Василю Різничуку, та БФ "ДРУЖНЯ РУКА ДОПОМОГИ" - Богдану Бойчуку, Ігорю Горальчуку, Василю Грицюку, Віктору Дяченку, Юрію Долішному, Тарасу Метеньку.

  Зустрілись особисто з бійцями, передали всі необхідні речі. За проханням однієї з бригад, забрали машину на ремонт, але постараємося якнайшвидше її відправити назад, після усунення всіх технічних поломок. Дякую кожному за віру та безупинну допомогу. Разом до перемоги!" - зазначив староста Олег Дрогомирецький.

Інші новини