23o

Маленька перемога Калуської територіальної громади в освітньо-грантовій програмі “Соціальні інновації громад”

  • 2021.09.29 15:32
    • Громада
  • 363

ГО «Школа волонтерів», яка діє при Калуському міському центрі соціальних служб, була зарахована в число переможців освітньо-грантової програми “Соціальні інновації громад” для християнських команд у практичному служінні Калуській територіальній громаді, що надасть навчання, менторську допомогу та грантову підтримку для того, щоб втілити ідею свого соціального проєкту.

28-29 вересня 2021 відбувся пре-пітчинг соціальних ідей та представлення проекту його координаторками  директором Калуського міського центру соціальних служб Галиною Дидич та соціальним менеджером Калуського міського центру соціальних служб Уляною Бялик.

Надалі координаторами проекту, впродовж півроку, буде взято участь в трьох навчальних модулях від експертів у сфері соціальних проєктів, з метою отримання гранту на реалізацію даного проєкту у розмірі до 30 000 грн. під час навчальних модулів:

  • Модуль І: Як зрозуміти, ЯКІ соціальні проєкти потрібні для вашої громади: аналіз громади. Навчання у сфері соціальних послуг та інновацій.
  • Модуль ІІ: Проєктний менеджмент: з чого складається успішний проєкт?
  • Модуль ІІІ: Комунікації: як зробити, щоб про твій проєкт всі говорили? Волонтерських менеджмент та Фандрейзинг.

У підсумку програми буде обрано 10 команд, які отримають міні-ґранти від Львівської освітньої фундації у розмірі до 30 000 грн на реалізацію проєктів, опрацьованих у рамках навчальної програми.

Інші новини