16o

Уже понад місяць обслуговуванням дитячих і спортивних майданчиків, що знаходяться на території громади, займається КП «Калушавтодор»

  • 2023.08.16 15:15
    • Житлово - комунальне господарство
    • Спорт
  • 202

Усього на балансі підприємства перебуває 220 таких об’єктів. Переважна більшість з них – у місті, і по одному-двох – у старостинських округах.

  Щоб утримувати їх належним чином, необхідні відповідні техніка і обладнання. А також – штат працівників. Пофарбувати, підварити ту чи іншу деталь або елемент конструкції - усе це коло обов’язків трьох робітників, які спеціально закріплені за дитячими майданчиками.

  Доглядаючи за переданим в опіку господарством, автодорівці практично щодня їх упорядковують. Дбаючи, щоб дитячий відпочинок був безпечним, вони займаються поточними ремонтними роботами. А також завезли пісок майже у сотню пісочниць, встановили дві нові на вул. Винниченка та Сівецькій.

За словами директора КП «Калушавтодор» Романа Скибіцького, усі 220 майданчиків необхідно утримувати в належному стані, щоб діти мали де гратися. У місті вже кілька пофарбовано, відремонтовано, доставлено бруси тощо. Сьогодні зайняті фарбуванням майданчиків на вул. Стуса, Січових Стрільців, а також в с. Студінка.

Інші новини