18o

Представники Калуської громади в рамках проєкту "Мріємо та діємо" взяли участь у тренінгу "Дані для лідерів" - результатом навчань буде Програма з розвитку молодіжної політики в громаді

  • 2024.01.16 16:24
    • Громада
  • 83

 З 12 по 14 січня у місті Києві для громад - учасниць проекту "Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю" було проведено перший із серії тренінгів "Дані для лідерів".

   Участь у заході взяла калуська робоча група в складі представників Молодіжної ради та органів місцевого самоврядування: депутатів, працівники установ, які дотичні до роботи з молоддю Під час тренінгу кожна із 12 - ти команд учасниць презентувала себе та громаду, яку вона представляє, а також свої цілі і завдання. Для плідної роботи команди - учасниці були розділені на кілька груп.

   Аліна Гутник, учасниця Молодіжної ради, зазначає: "Наша команда навчалась із командами Донецької та Київської громад. Ми не тільки дізнатися про те, як провести якісне дослідження, але й потоваришували, обмінятися досвідом." В подальшому на основі даних, зібраних робочою групою, будуть проведені дослідження для досягнення стратегічних цілей. Учасники проєкту у перервах між заняттями мали можливість поспілкуватися із заступником міністра молоді та спорту Владиславом Яцуком.

  Загалом, за підсумками навчань робоча група буде готувати програму молодіжної політики у громаді, яка відповідатиме потребам молоді. Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Networ.

Інші новини