15o

Будьте обережні! На водоймах – тонкий лід

  • 2024.01.17 11:55
    • Громада
  • 131

  17 січня в ході традиційного ранкового об’їзду міський голова Андрій Найда разом із заступницею міського голови Надією Гуш відвідали парк культури та відпочинку ім. Івана Франка.

  Особливу увагу звернув на ситуацію щодо спроб окремих мешканців вдатися до зимових розваг на озері. Хоча морози скували водойму, крига є доволі тонкою і будь-якої миті може тріснути. Відтак, приємна, здавалолось би, прогулянка або захоплююче катання на санках чи ковзанах загрожують перетворитися на, не дай Боже, нащасний випадок. Глибина озера становить понад 2 метри, є місцини з намулом. Навколо озера встановлені обмежувальні стрічки, однак охочі до екстремальних розваг їх регулярно зривають. Працівники парку намагаються разом з директором підприємства Наталією Паламар контролювати ситуацію, та людно на озері стає саме в позаробочий час. Співробітники муніципальної інспекції двічі на день навідуються в парк і надалі триматимуть ситуацію під посиленою увагою.

   «Просимо батьків контролювати те, як ваші діти проводять своє дозвілля. Зимові розваги повинні бути насамперед безпечними. Адже безпека мешканців громади, а, особливо, дітей – це першочергово!» - апелює до свідомості громадян Андрій Найда. Із утішного: покращилась ситуація в парку із кріслами. В попередні роки вони часто нищились вандалами. Відрадно, що останнім часом подібних дій не спотерігається. Вірогідно – через встановлені камери відеонагляду, або ж пильне око сторожа. Крісла, які, наразі, є пошкодженими, з настанням весни замінять на нові.

   Міський парк культури та відпочинку ім. Івана Франка є справжньою окрасою громади і чудовим місцем для відпочинку усією сім’єю. Головне, щоб цей відпочинок був безпечним!

Інші новини