10o

Зранку 25 жовтня міський голова Андрій Найда зустрівся з арбітражним керуючим ТОВ «Костанза» Віталієм Глеваським та його помічником Павлом Танчиним

  • 2024.10.25 11:51
    • Громада
  • 73

"Пообіцяли якомога оперативніше вирішити всі питання, щоб на цих вихідних розпочати роботу наж подачею теплоносія в систему", - Андрій Найда про зустріч з арбітражним керуючим ТОВ "Констанза".

Зранку 25 жовтня міський голова Андрій Найда зустрівся з арбітражним керуючим ТОВ «Костанза» Віталієм Глеваським та його помічником Павлом Танчиним.

Обговорили всі механізми, які має вчиняти керівництво ТОВ «Костанза» для запуску опалювального періоду. "Наразі є великі проблеми в юридичному полі. Проте співрозмовники пообіцяли якомога оперативніше їх вирішити, щоб, як мінімум, на цих вихідних розпочати роботу над подачею теплоносія в систему магістральних та міжквартальних теплових мереж", - зазначив Андрій Найда. - Сподіваємося, що всі ці обіцянки будуть виконані вчасно, але, безсумнівно, тримаємо цю ситуацію на контролі".

Калуська міська рада продовжує вести перемовини з державними органами влади та правоохоронними органами щодо якнайшвидшого початку опалювального сезону ТОВ "Констанза".

Інші новини