6o

20 творчих колективів закладів культури громади підтвердили почесне звання "зразковий "та" народний "

  • 2024.10.21 08:18
    • Громада
    • Культура
  • 46

20 жовтня відбулись важливі заходи у культурно-мистецькому житті Калуської міської територіальної громади. 

20 творчих колективів, які працюють у КЗ" ПК " Мінерал" , КЗ " ПК Юність", будинку культури ім. А. Могильницького ж/м Підгірки підтвердили почесне звання " зразковий "та" народний ".

Творчі колективи громади продемонстрували високу виконавську майстерність, індивідуальність та сценічну культуру. 

Як відомо, почесне звання «Народний художній колектив» і «Зразковий художній колектив» присвоюється (підтверджується) творчим колективам, що мають почесне звання «Зразковий художній колектив» та плідно працюють понад 10 років, за високий художній рівень майстерності, вагомий внесок у справу, поширення та примноження надбань національної культури, значні досягнення на всеукраїнських та міжнародних мистецьких заходах.

Атестаційна комісія у складі в.о. директора Навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття- Світлани Панько,  

завідувачки відділом нематеріальної культурної спадщини Стефанії Капустинської, методистки Навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття - Оксани Сливки високо оцінила роботу колективів.

З словами подяки за роботу до керівників та аматорів творчих колективів звернулась начальник управління культури, національностей та релігій Калуської міської ради Любов Джуган. 

Вітання колективам із присвоєними та підтвердженими званнями, а керівникам, вихованцям та аматорам сцени побажання і надалі примножувати свої здобутки, дарувати творчість вдячним поціновувачам вашого мистецтва.

Інші новини