14o

Відбулась онлайн зустріч міського голови з представником Торгово-промислової палати провінції Альберта (Канада) Мілентьєвим Віталієм Михайловичем

  • 2021.07.23 11:11
    • Громада
    • Економіка
  • 749

     З метою розвитку міжнародної та економічної  співпраці  22.07.2021р. у форматі онлайн відбулась зустріч між міським головою м.Калуша  Андрієм Найдою та  представником Торгово-промислової палати провінції Альберта (Канада) Мілентьєвим Віталієм. Участь у зустрічі також, брали виконавчий директор Альбертсько-Української Комерційної палати в Україні п. Андрій Юзик, заступник міського голови Богдан Білецький, начальник управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Юрій Соколовський, начальник відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції Олег Кузів.

           Віталій Мілєнтьєв, ознайомив присутніх про можливості  співпраці з Канадою у який проживає майже 3 млн. канадських українців. У свою чергу         міський голова коротко інформував співрозмовників про Калуську міську територіальну громаду  та  висловив зацікавленість щодо встановлення партнерських відносин з громадами та містами Канади.

        Заступник міського голови Богдан Білецький детальніше ознайомив співрозмовників з можливостями для інвестицій у нашу громаду та з рядом успішних підприємств, які ведуть свій бізнес у нашій громаді.

       Сторони домовились  про проведення аналізу  можливостей співпраці та про подальшу   спільну  поетапну роботу.

Інші новини