11o

Купуєте українське – плюсуєте своє

  • 2024.04.23 16:11
    • Економіка
  • 81

У складних обставинах повномасштабного вторгнення та безлічі пов’язаних з цим викликів для України життєво важливо, щоб бюджет країни працював для розвитку бізнесу та бізнес брав участь у забезпеченні потреб держави.

Нещодавно розпочалася інформаційна кампанія на підтримку Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні», створеної за ініціативи Президента України та за участю Міністерства економіки України.

Мета кампанії – підтримка української економіки та безпосередньо українських виробників, заохочення населення України до придбання української продукції, а також відкриття власних підприємств для посилення економіки країни.

Купувати продукцію українського виробництва    це стимулювати свою, а не чужу економіку.

У середньому до 40% від вартості продукції українського виробництва повертається в бюджет країни у вигляді зарплат, податків і платежів у Пенсійний фонд, і ці податки підтримують Сили безпеки й оборони України в часи війни.

Купуючи продукцію українських виробників, українці не лише прямо підтримують економіку країни, але й безпосередньо платять зарплати людям, які працюють на підприємствах, роблять можливою підтримку армії, функціонування лікарень, громадських просторів тощо.

Тож, «плюсуючи своє» всіма способами, допоможемо країні вистояти.

Інші новини