19o

Підприємець з Калуша завдяки перемозі в конкурсі облаштував робоче місце та працевлаштує одну особу

  • 2024.01.02 15:51
    • Громада
    • Економіка
  • 121

В рамках проєкту «Економічні можливості для жінок, котрі постраждали від домашнього / гендерно зумовленого насильства», що впроваджується за сприяння UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, та за фінансової підтримки уряду Канади, восени було оголошено конкурс фінансування для бізнесу.

І ось на початку грудня фізична особа - підприємець Калуської громади Микола Дзундза здобув перемогу у цьому конкурсі. 

В рамках реалізації проєкту підприємцем організовано курс з набуття практичних навичок оператора прийому замовлень транспортної компанії САТ, відділення якої на умовах франшизи відкрив ФОП. 

Теоретична частина навчання відбувалась на базі центру підтримки бізнесу громадської організації "УФРА". Опісля за результатами співбесіди відібрано одну жінку для працевлаштування та невдовзі буде створено одне робоче місце операторки. Також облаштовано вже робоче місце операторки та придбана вся необхідна техніка. 

А нещодавно завітали гості зі Львова та Івано - Франківська, а саме координаторка кар'єрного та бізнес хабу "ВОНА" у Львові Катерина Похилюк та кар'єрна радниця національного хабу Ірина Серняк щоб привітати переможця конкурсу.

У свою чергу, заступниця начальника управління - начальниця відділу підприємництва та грантів управління економічного розвитку міста міської ради Тетяна Сеньків подякувала гостям за підтримку бізнесу нашої громади та запросила до подальшої співпраці.

Інші новини