21o

КП «Калушавтодор» отримали подяку за допомогу в відновленні інфраструктури постраждалих регіонів Херсонщини

  • 2023.07.05 13:45
    • Житлово - комунальне господарство
  • 306

Хоча калуські комунальники продовжують працювати в одній з постраждалих громад Херсонської області, подячний лист надійшов вже днями від начальника однієї з селищних військових адміністрацій. У ньому висловюють щиру подяку за отриману благодійну допомогу вразливим мешканцям населених пунктів громади.

Шестеро працівників КП «Калушавтодор», на чолі із заступником директора підприємства Миколою Гур’євим, від минулого четверга працюють в одному з населених пунктів Херсонської області, який постраждав від підриву дамби на Каховській ГЕС. Селище до того ж певний період перебувало під окупацією, нищилось і грабувалось окупантами.
Чимало житлових будинків зруйновано, люди залишилися без даху над головою. Калушани, які приїхали зі своїми інструментами (бензопилами, лопатами, кирками, сокирами, пилами), розбирають вулиці від завалів, демонтують зруйновані після ракетного обстрілу споруди, відновлюють пошкоджені будівлі, встановлюють вікна, здійснюють очистку каналізації, колодязів питної води та ін.
«Нам ніколи не бракувало роботи на території нашої громади», - зізнається директор КП «Калушавтодор» Роман Скибіцький. «Наявних робітників не вистачає. А з цим відрядженням навантаження на тих, хто залишився працювати в Калуші ще більше зросло. Але всі ми чудово розуміємо і усвідомлюємо, що там людям набагато гірше. Там просто біда. І ми не могли не відгукнутись. Адже допомагає вся країна!».

У підтримці, злагоджено та згуртовано - до Перемоги!

Інші новини