25o

КП "Калушавтодор" незабаром завершать поточний ремонт підпірної стіни будинку по вул.Б.Хмельницького, 14

  • 2022.12.06 15:23
    • Житлово - комунальне господарство
  • 228
Вже, як мінімум, з півтора десятка років прибудова зі сходами до численних закладів торгівлі та банківської установи, яка виконує ще й функцію підпірної стінки цілого будинку на вул. Б. Хмельницького, 14, була в дуже неприглядному стані. А останніми роками взагалі стала аварійною і реально стала небезпечною для людей, адже частина бетонних блоків зрушилися, утворилися щілини, деформувалася загалом цілісність конструкції.
   Питання ремонту цього об’єкта, який ще б трохи, і став би пам’ятником спільного безгосподарства господарюючих суб’єктів, стояло ще з минулого року. Враховуючи те, що прибудова є спільною власністю мешканців багатоквартирного будинку, пошук шляхів вирішення проблеми виявився не такий вже й простий. Були різні пропозиціі щодо співучасті в капремонті зацікавлених сторін, зокрема й тих, хто використовує ці сходи для свого бізнесу.
Однак, така ідея, на жаль, підтримана не була.
   Але все ж вдалося зрушити з місця цю задавнену проблему. КП «КАЛУШАВТОДОР» взявся за поточний (капітальний заборонено на час воєнного стану) ремонт підпірної стінки - демонтували бетонні блоки і роблять нову кладку. Сьогодні ці роботи будуть завершені.
Надіємось, що і підприємці, які користуються цією прибудовою долучаться вже до її остаточного упорядкування.
Інші новини