11o

КП «КАЛУШАВТОДОР» до зими готовий!

  • 2021.11.24 15:48
    • Житлово - комунальне господарство
  • 549

Сьогодні міський голова Андрій Найда разом із своїм заступником Богданом Білецьким проінспектували КП "КАЛУШАВТОДОР" на предмет готовності до зимового періоду.

За результатами візиту констатовано наступне.

Підприємство провело закупку солі за договорами на суму близько півмільйона гривень. Цих обсягів мало б повністю вистачити, в тому числі й на приготування сумішей, на два наступні місяці. З піском все теж гаразд.

«Протиожеледну суміш вже розвезли і в старостинські округи, - звітує Роман Скибіцький, директор "АВТОДОРУ", - та наповнили ящики по місту.»

Загалом на сьогодні заготовлено до 500 т суміші піску й солі. За весь сезон, зазвичай, використовувалося від 0,8 до 1, 5 тис тонн. Все залежить від того, як його використовувати. При потребі надалі будуть проведені нові закупівлі.

Ще з позитивного - підприємство закупило новий піскорозкидач. Провели капітальний ремонт і старого за власні кошти. Створюють нову площадку для солі, щоб була окремо від техніки. На сьогодні вже провели тендери із закупівлі нового КРАЗа та вишки для обрізки дерев. Старі вишки відремонтовані, але на них повністю розраховувати не доводиться, оскільки дуже зношені й часто ламаються.

Принагідно були оглянуті ще й приміщення теплиць та обговорено перспективи їх використання.

Інші новини