15o

Третю табірну зміну інтерактивного оздоровчого табору "Мінерленд" відкрито! Вона триватиме з 1 по 11 серпня

  • 2023.08.02 11:21
    • Громада
    • Освіта
    • Культура
  • 194

Третя зміна інтерактивного табору «Мінерленд» розпочалася з молитви у костелі святого Валентина разом з о. Романом Стадником та хвилиною мовчання за Героями, які віддали своє життя за Україну. З відкриттям табірної зміни дітей привітала заступник міського голови Надія Гуш та побажала їм хорошого літнього відпочинку.

Цього разу організатори планують для дітей цікаві екскурсії, подорожі, розваги, інтелектуальні ігри. Як зазначає директор ПК «Мінерал» Алла Терещенко, на дітей чекає вже традиційний конкурс талантів. Також учасники табору продовжать оволодівати навичками журналістської діяльності: створюватимуть дописи та відеосюжети, братимуть інтерв’ю. Кожен день матиме свій колір. Сьогодні, 2 серпня, – зелений. Тому діти запишуть короткі відео про довкілля та бережливе ставлення до природи.

«Всього 220 дітей від 7 до 13 років зможуть оздоровлюватися та відпочивати у третій зміні. Завдяки співорганізаторам – ГО «Чисті серця Калуш» (Михайло Найда) та Собору Землі Української УПЦ (Федір Мороз) 66 діток пільгової категорії матимуть безоплатне харчування. Кошти благодійників також будуть спрямовані на перевезення дітей під час екскурсій», - розповіла Алла Феліксівна.

Вдалого таборування та незабутніх вражень маленьким мешканцям Калуської громади.

Інші новини