34o

Копанківська гімназія до Дня Незалежності отримала подарунок від мецената за активну волонтерську діяльність

  • 2023.08.24 10:10
    • Громада
    • Освіта
    • Старостинські округи
  • 259
Спільнота Копанківської гімназії від початку повномасштабного вторгнення росії активно долучилися до волонтерської допомоги нашим захисникам: «Ми усвідомлюємо, що це мікрочастка благодійності, проте знаємо, що робимо все, що від нас залежить, щоб наблизити Перемогу».
   ????Отож, приємною несподіванкою для дітей, учителів гімназії став подарунок від мецената. Василь Коваль, підприємець та волонтер з м. Дрогобич, який в соціальних мережах побачив дописи про благодійність дітей з с. Копанки, вирішив зробити до Дня Незалежності подарунок ліцею - жалюзі в кольорах українського прапора до патріотичного простору.
   Колектив закладу освіти зазначає: «Нашу скромну справу так високо оцінили. І в цей суворий час війни ми переконались в тому, що дива трапляються. Це прекрасно, що існують такі люди, благородні душею, трішки чарівники. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, пан Василь не просто подарував матеріальні цінності, а дав надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.
  ????Від усієї гімназійної родини висловлюємо Вам, шановний пане Василю, щиру вдячність за цю безкорисну допомогу нашій гімназії. Хай добро повертається Вам сторицею!»
  Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги.
  ????????Разом до Перемоги!
  Все буде Україна!
Інші новини