10o

КОПАНКИ. Четверта за порядком виїзна нарада.

  • 2021.12.03 15:51
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 441

П’ятниця - день сіл у Калуській громаді – ще рік тому анонсував міський голова на одній з перших своїх нарад. За таким принципом уже триває цілий рік робота міського голови та його заступників. Змінюються тільки форми комунікації.

   З листопада міським головою Андрієм Найдою запроваджено виїзні наради в старостинські округи, на яких підводять певні підсумки за період життєдіяльності Калуської міської громади, в складі якої є 16 сіл.

Сьогодні міський голова з командою заступників та керівниками виконавчих служб провів нараду в Копанках. Насамперед, староста Мар’ян Бунга розповів про ситуацію в окрузі. Закцентував увагу як на позитивах, так і на проблемах. «Вдалося, – каже Мар’ян Тарасович, – чимало:

  • очистили водовідвідні канави ( 1108 м.п.);
  • провели поточний ремонт доріг - 234 м.кв.;
  • ліквідували стихійні сміттєзвалища (вивезено 320 м.куб.) тощо.

   Але треба найближчим часом ще думати про централізоване водопостачання, капремонт народного дому».

   Міський голова Андрій Найда в ході наради запропонував всім керівникам, які працюють в Копанках, сказати й своє слово. Відтак, своїми думками ділилися Зоряна Яковина – директорка ліцею, Марія Крижанівська – директорка д/с «Сонечко», Павліна Каблак– директорка народного дому. Всі без виключення, зазначали, що за рік громада відчула якісні зміни. Поповнюється матеріально-технічна база комунальних закладів і установ. Особливо це стосується гімназії та дитячого садочка «Сонечко». А Михайло Шпак – завідувач лікарської амбулаторії висловив вдячність міській владі, адже цьогоріч вдалося капітально відремонтувати приміщення медичного закладу.

  Міський голова в свою чергу зазначив, що міська влада й справді докладає зусиль для того, щоб наші села розвивалися. На с.Копанки в цьому році спрямовано значний фінансовий ресурс – це близько 12 млн грн. (детально – в доданому файлі).  Надалі треба зробити ще більше. Наголосив, що все залежатиме від фінансової спроможності, але розподіл бюджету буде точно справедливим.

  Після завершення наради міський голова із заступниками відвідали Копанківську гімназію та амбулаторію.

Бюджетні видатки Калуської МТГ в 2021р. по Копанківському старостинському окрузі

 

 

 

Інші новини