11o

Конкурс соціальних ідей!

  • 2021.06.09 08:18
    • Економіка
  • 390

Оголошено конкурс проєктів соціальної дії  на рівні області (далі – пітчинг проєктів). Він співфінансується Британською Радою та Європейським Союзом в межах проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)».

   Учасниками пітчингу  можуть бути всі мешканці області, які мають ідею та бажання реалізувати проєкт соціальної дії офлайн або онлайн, а також отримати фінансову підтримку на його реалізацію. Максимальне фінансування проєкту соціальної дії від Британської Ради становить 35,0 тис. грн.. Співфінансування від інших партнерів (власний внесок) від 20% внеску Британської Ради є обов’язковим.

    Отець Микола Крушец спільно з благодійною організацією «Благодійний фонд «Карітас Парафія святого Андрія Первозванного УГКЦ м. Калуш» візьмуть участь у вищезазначеному пітчингу проєктів. Ідеєю проєкту є організація заходів для соціальної адаптація дітей та молоді з інвалідністю і створення комфортних умов для їх проведення. Допомогу у заповненні аплікаційної форми надавала головний спеціаліст відділу підприємництва, стратегій та грантів управління економічного розвитку міста міської ради Тетяна Сеньків.  

Інші новини