7o

Конкурс соціальних ідей!

  • 2021.06.03 17:05
    • Економіка
  • 561

Оголошено конкурс проєктів соціальної дії  на рівні області (далі – пітчинг проєктів). Він співфінансується Британською Радою та Європейським Союзом в межах проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)».

Учасниками пітчингу  можуть бути всі мешканці області, які мають ідею та бажання реалізувати проєкт соціальної дії офлайн або онлайн, а також отримати фінансову підтримку на його реалізацію. Максимальне фінансування проєкту соціальної дії від Британської Ради становить 35,0 тис. грн.. Співфінансування від інших партнерів (власний внесок) від 20% внеску Британської Ради є обов’язковим.

З метою участі у даному конкурсі проведено робочу нараду заступника начальника управління економічного розвитку міста міської ради Юрія Тимківа з головним спеціалістом відділу підприємництва, стратегій та грантів управління економічного розвитку міста міської ради Тетяною Сеньків та головою громадської організації «Мій двір» Олегом Нижником. Ідеєю проєкту є налагодження комунікації  між різними верствами населення, шляхом організації  спільних заходів. Бенефіціарами проєкту будуть старше покоління, молодь, представники бізнесу та влади.

 

Інші новини