7o

Міський голова Андрій Найда вручив подяки розробникам Стратегії розвитку Калуської МТГ на 2022-2030 рр від організаторів конкурсу "Кращі спільні проєкти організацій громадянського суспільства, бізнесу та органів влади»

  • 2023.01.11 17:00
    • Економіка
  • 281
   Маємо чудову новину – досвід розроблення Стратегії розвитку Калуської громади на 2022-2030 роки ввійшов до «Збірника історій про кращі спільні проєкти організацій громадянського суспільства, бізнесу та органів влади».
   Передісторія цього успіху розпочалась рівно два роки тому, коли була утворена робоча група з розробки Стратегії розвитку Калуської міської територіальної громади. Мета - віднайти правильні та дієві вектори нашого розвитку об’єднала у цій групі фахових людей – громадських активістів, промисловців, підприємців, службовців, яким небайдужа доля громади.
   І синергія такого потенціалу дала чудовий результат – у 2021 році міською радою ухвалено Стратегію, процес створення якої, як виявилося, став «надихаючим прикладом тристоронньої співпраці» – громадських інституцій, бізнесу та влади. Саме такими словами охарактеризували організатори конкурсу «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці» подану заявку від управління економічного розвитку Калуської міської ради (автор – Тетяна Сеньків).
   Сьогодні всім учасникам розроблення Стратегії розвитку Калуської міської територіальної громади на 2022-2030 роки міський голова Андрій Найда вручив подяки, які передали від організаторів конкурсу Центру демократії та верховенства права, Міністерства культури та інформаційної політики України, Секретаріату КМУ.
Нагороди отримали керівники:
✔️ГО «УФРА»;
✔️ПП «Ріо Транс»;
✔️ТОВ «Карпатнафтохім»;
✔️ТОВ «Ґудвеллі Україна»;
✔️ТОВ «Акваторія - Калуш»;
✔️ ТОВ «Нетгруп - Калуш»;
✔️управління економічного розвитку Калуської міської ради.
   А «Збірник історій про кращі спільні проєкти організацій громадянського суспільства, бізнесу та органів влади» вже побачив світ, і надзвичайно приємно, що один його розділ присвячений нашій громаді.
Інші новини