16o

Відбувся комерційний конкурс!

  • 2021.02.03 19:58
    • Громада
    • Економіка
  • 422

3 лютого 2021 року  під головуванням заступника міського голови Богдана Білецького  відбувся комерційний конкурс на  право  оренди окремих конструктивних  елементів благоустрою міста для розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької  діяльності у  м. Калуші, зокрема, для здійснення  торгівлі кавою та  торгівлі друкованою продукцією і періодичними виданнями.

         На  конкурс  було представлено  6 об’єктів, на які    подали документи 15 претендентів: для торгівлі кавою - 8 претендентів, а для торгівлі   друкованою продукцією та періодичними виданнями - 7. 

         Однак, конкурс відбувся тільки на 5 об'єктах, оскільки один претендент на здійснення торгівлі кавою не був допущений до конкурсу через подання неповного пакету документів і, відповідно, на об'єкті №125 на пр. Лесі Українки   біля будинку № 1 залишився тільки один учасник, а згідно із додатком 3 до рішення міської ради від 29.03.2012 року №1069 «Про  Порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у   м. Калуші» конкурс проводиться при наявності не менше, ніж двох претендентів.

Комісією було прийнято рішення про проведення повторного  комерційного конкурсу на об'єкті №125 на пр. Лесі Українки   біля будинку № 1(торгівля кавою).

В результаті проведеного комерційного конкурсу до бюджету Калуської територіальної громади надійде близько 45 тис.грн.

 

Інші новини