6o

Комунальне підприємство «Калуська енергетична Компанія» готове до безперебійної роботи в умовах повного блекауту

  • 2023.01.20 10:46
    • Житлово - комунальне господарство
  • 210
Цьому передувала велика підготовча робота: оснащення котелень, водопровідних насосних станцій, підкачуючих насосних станцій, каналізаційних насосних станцій міста генераторами.
На сьогоднішній день придбано та встановлено 9 генераторів різної потужності на необхідних об’єктах.
????Зокрема, котельні на вул. Винниченка, вул. Біласа-Данилишина та б-рі Незалежності (забезпечують теплопостачанням 6 житлових будинків та бюджетні організації міста) оснащені дизельними генераторами потужністю 50 кВт, 22 кВт, 35 кВт відповідно. А безперебійну роботу котельні на вул. Й. Сліпого забезпечуватиме інвентор.
????Щоб бути впевненим у тому, що навіть при тривалій відсутності електропостачання місто Калуш не залишиться без води, КП «Калуська енергетична Компанія» для ВНС І та ІІ підйому закупили і встановили 240 кВт-ний генератор.
????Для надійного забезпечення безперебійної роботи ПНС-27, від якої залежить підтримка тиску водозабезпечення центральної районної лікарні та пов’язаної з нею мережами частин житлових масивів Підгірки та Височанка, обладнали її генератором потужністю 44 кВт.
????ВНС «Парк» отримала 55 кВт-ний дизельний генератор.
????Подбали також і про КНС №1, яка обслуговуює житлові масиви приватної забудови, обладнавши генератором, який передали в якості гуманітарної допомоги наші партнери з німецького міста Ліппштадт. (Про цей подарунок нашій громаді ми вже повідомляли, нагадаємо, що це потужний генератор на 60 кВт.)
????А на основній КНС-3, яка перекачує всі господарсько-побутові стоки на очисні споруди ТОВ «Карпатнафтохім», вже встановлено потужний генератор на 160 кВт, який змонтований фахівцями КП «Калуська енергетична Компанія». І рівнозначний генератор зарезервований (про всяк випадок), що є власністю ДСНС.
????Наявні 2 генератори (28 кВт і 5,5 кВт), які забезпечуватимуть роботу одразу п’яти об’єктів: КНС-9, КНС-10 ВНС с.Вістова, с.Боднарів, с.Пійло.
❗️Всі ці проведені підприємством «Калуська енергетична Компанія» заходи дуже вчасні, бо надійне водопостачання, водовідведення та теплопостачання є надзвичайно важливими для громади, а особливо – за умови повного блекауту.
Інші новини