16o

Засідання постійної депутатської комісії з питань будівництва та землеустрою відбулось 13 березня

  • 2024.03.13 17:05
    • Громада
  • 136

22 питання було винесено на порядок денний чергового засідання постійної комісії Калуської міської ради з питань будівництва та землеустрою. Засідання відбулося 13 березня під головуванням депутата міськради Любомира Онуфрика.

Переважна більшість питань, традиційно, стосувалася затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, в оренду, в постійне користування; продовження (поновлення) договорів оренди землі; надання дозволів на виготовлення технічної документації, розроблення проєктів землеустрою, на проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок несільськогосподарського призначення та ін.

З-поміж іншого, депутати розглянули 2 заяви громадян про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для ведення городництва; 2 заяви про надання дозволу на проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок несільськогосподарського призначення для обслуговування автомийки, для розміщення СТО та автостоянки; заяву про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо інвентаризації масивів розпайованих земель сільськогосподарського призначення та надання їх в оренду терміном на 7 років за межами с. Вістова; про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення 7 земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється: із земель для індивідуального будівництва у землі для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування (йдеться про розширення площі міського кладовища).

Рішення депутатської комісії матимуть рекомендаційний характер під час розгляду питань в ході пленарного засідання чергової 63 сесії Калуської міської ради.

Інші новини