13o

Тривають заходи з підготовки командно-штабних навчань з відпрацювання дій під час надзвичайної ситуації осінньо-зимового періоду

  • 2023.11.01 15:15
    • Надзвичайні ситуації
  • 134

Тривають заходи з підготовки командно-штабних навчань з відпрацювання дій під час надзвичайної ситуації осінньо-зимового періоду, пов’язаної з відсутністю централізованого теплопостачання, електропостачання, водопостачання та водовідведення.

  Сьогодні, 1 листопада, відбулася нарада під головуванням першого заступника начальника – начальника відділу цивільного захисту управління з питань надзвичайних ситуацій Олега Тарбєєва за участю членів Калуської міської комісії з питань евакуації.

  Начальники та фахівці груп обговорили організаційні питання щодо алгоритму дій комісії. Зокрема, стосовно транспортного, медичного та матеріально-технічного забезпечення, безпеки дорожнього руху, місць розміщення прогнозованого евакуйованого населення та ін.

  Навчання заплановані в Калуській міській територіальній громаді на 3 листопада відповідно до протоколу засідання оперативного штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону, організації упередження аварій та проведення оперативних відновлювальних робіт на об’єктах життєзабезпечення Івано-Франківської області в осінньо-зимовий період на 2023-2024 р.

Інші новини