21o

Відбулося засідання постійної комісії Калуської міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології

  • 2023.08.28 15:49
    • Громада
    • Архітектура
  • 226

   28 серпня відбулося засідання постійної комісії Калуської міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології під головуванням Олександра Смолянського.

   Серед питань, які слухали – про внесення змін до ряду програм. Зокрема, Програми здійснення Калуською міською радою внесків до статутних капіталів комунальних підприємств на 2023 рік; Програми капітального ремонту житлового фонду Калуської територіальної громади на 2021-2023 роки; Програми капітального ремонту та утримання об’єктів благоустрою і дорожньо-мостового господарства Калуської міської територіальної громади на 2022-2024 роки та ін.

   Розглянули земельні та архітектурні питання, а також про відключення окремих багатоквартирних будинків від систем централізованого теплопостачання.

   Проекти рішень будуть винесені на чергову сесію Калуської міської ради вже 31 серпня. Детальніше ознайомитися з документами можна на сайті міської ради https://kalushcity.golos.net.ua/?p=proekty_rishen&sp=list

Інші новини