21o

Під головуванням заступника міського голови Надії Богданівни Гуш відбулося чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини

  • 2022.11.03 08:08
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 230

Другого листопада під головуванням заступника міського голови Надії Богданівни Гуш відбулося чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини на якому було розглянуто 5 блоків питань:

- про надання трьом дітям статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, у зв'язку із тим, що у двох дітей мати померла, а батько відповідно до рішення суду позбавлений батьківських прав, а в однієї дитини обоє батьків позбавлені батьківських прав відповідно до рішення суду.

- про встановлення опіки та піклування. За заявами родичів дітей розглянуто звернення та надано згоду на встановлення опіки та піклування над трьома дітьми.

- про охорону майнових прав малолітніх дітей. Надано згоду на перереєстрацію та реєстрацію дітей за заявою матері, без згоди батька.

- про доцільність визначення місця проживання малолітньої дитини. Розглянуто одне звернення та прийнято рішення про надання відповідного висновку про доцільність визначення проживання дитини із матір'ю.

- про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей -сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (затверджено 11 індивідуальних планів відносно 11 дітей).

Усі матеріали щодо надання дітям статусу, дітей, позбавлених батьківського піклування та встановлення над ними опіки і піклування будуть передані на розгляд виконавчого комітету міської ради.

Інші новини