10o

Постійно діюча комісія з контролю за станом благоустрою територій Калуської громади працювала 7 вересня в районі вулиць Хіміків-Тихого

  • 2023.09.07 17:36
    • Житлово - комунальне господарство
  • 140

 До складу постійно діючої комісії з контролю за станом благоустрою територій Калуської міської територіальної громади входять представники управління житлово-комунального господарства, інспектори сектору благоустрою муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій, а також представники управляючих компаній та комунальних підприємств «Калушавтодор» та «Калуська енергетична Компанія».

   Очолює комісію начальник відділу благоустрою УЖКГ Юрій Бідюк. 7 вересня обстежували міжбудинкову територію, якою опікується управляюча компанія «М-Монтаж». А саме – простір, обмежений вулицями Б. Хмельницького, Хіміків, О. Тихого.

  Члени комісії вивчали стан, в якому утримуються території спільного та загального користування і прибудинкові території: чи покошена трава, чи немає відкритих люків, чи відновлено благоустрій після проведення земляних робіт, чи в належних умовах сміттєві майданчики, чи немає великогабаритного сміття тощо. Виявлені недоліки фіксують у спеціальному журналі контролю і на фото та вказують на них управляючим компаніям. В окремих випадках муніципальна інспекція складає приписи для усунення порушень.

  В ході роботи комісії всі пропозиції були зафіксовані та узагальнені. Наступний етап – пошук шляхів до вирішення проблемних питань.

Інші новини