14o

Засідання постійної комісії Калуської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики відбулось 29 серпня

  • 2023.08.29 16:56
    • Громада
  • 162

   19 питань було винесено на порядок денний засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики.

  Розглянули, зокрема, зміни до цілої низки Програм. З-поміж них і Програм, що стосуються розвитку та фінансової підтримки медичних установ громади, спорту вищих досягнень та громадських спортивних організацій, заходів з мобілізаційної підготовки та ряду інших напрямків. А також – зміни до Програми соціального захисту, до Програми перерахування субвенції для покращення матеріально-технічного стану райвідділу поліції, до Програми проведення заходів територіальної оборони, до Програми профілактики злочинності, співробітництва із силовими структурами та громадськими формуваннями тощо.

  Заслухано інформацію про Програму організації охорони та підтримки громадського порядку в суді, припинення неповаги до суду, забезпечення в суді безпеки учасників судового процесу та протидії тероризму на території Калуської МТГ.

   Комісія розглянула пропонований фінуправлінням звіт про виконання бюджету громади за перше півріччя поточного року.

   Узгоджені проєкти рішень уже післязавтра винесуть на пленарне засідання чергової сесії Калуської міської ради.

Інші новини