18o

Комісія виявила незначні порушення

  • 2024.08.22 16:59
    • Громада
  • 37

Постійно діюча комісія з контролю за станом благоустрою територій Калуської міської територіальної громади продовжує свою роботу. Черговий обхід міських кварталів здійснили 22 серпня.


Обстежували простір, обмежений вулицями Богдана Хмельницького (парна сторона), Січових Стрільців, Юрія Литвина, Молодіжна, Василя Стуса (непарна сторона). Цією міжбудинковою територію опікується управляюча компанія "Теплодім".


В ході огляду члени комісії пересвідчились, що місто ретельно готується до Дня Незалежності: сумлінно працюють двірники, прибиральники, дорожники. Територія загалом упорядкована, прибрана. Лиш де-не-де виявлено окремі незначні порушення благоустрою. Зокрема, не вивезене великогабаритне сміття поблизу буд. №1 на вул. Василя Стуса. Винуватці – мешканці, які ігнорують відповідні численні оголошення і вперто не укладають угоду на такий вид послуг з ТОВ «Еко-Прикарпаття».


Інші виявлені порушення – кілька невеликих ділянок не покошеної трави на узбіччях, які чекають своєї черги. Очевидно, працівники КП «Калушавтодор» через брак робочих рук просто не встигають скрізь. Дані ділянки раніше вже косилися, щонайменше, двічі.


До складу комісії з контролю за станом благоустрою територій входять представники управління житлово-комунального господарства, інспектори сектору благоустрою муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій, а також – представники управляючих компаній та КП «Калушавтодор» і КП «Калуська енергетична Компанія».

Інші новини